Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 17, 2018

Τα Ψέματα Των ΕθνοΠροδοτών; Δέν Έχουν Κατεβάσει Μόνο Μία Σημαία Η Τουρκαλάδες; Το Βίντεο Που Σου Ανοίγει Τα Μάτια;



Σε επιφυλακή Βρίσκεται το Πολεμικό Ναυτικό μαζί με το Λιμενικό, μετά τα Τουρκικά σενάρια απόβασης στη νησίδα Ανθρωποφάς,όπου σύμφωνα με όσα είπε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, Έγινε μια προσπάθεια απο Ελληνικής Πλευράς ανάλογη με αυτή στα Ιμια, να υψώσουν Ελληνικές Σημαίες σε Βραχονησίδες με αμφισβητούμενο καθεστώς (για την κυριαρχία τους) βάση πάντα της Τουρκίας σκεπτικό. Ο Γιλντιρίμ υποστήριξε ότι η Τουρκική Ακτοφυλακή μαζί με Τούρκους Κομάντος έφτασαν στην καρδιά του Αιγαίου και κατέβασαν την Ελληνική σημαία από την βραχονησίδα;




Και το γλέντι ξεκινά Τώρα!





Και ενώ οι Τουρκοί μας λένε οτι κατέβασαν την Ελληνική σημαία απο κάποια βραχονησίδα χωρίς να προσδιόριζούν,και εμεις να Ψάχνουμε από ποια βραχονησίδα κατέβασαν οι Τούρκοι την Ελληνική σημαία.Ο Δήμαρχος των Φούρνων αναφέρει πως υπάρχουν και στα 3 νησιά εκτός από τον Μικρό Ανθρωποφάγο Ελληνική σημαία, βάση άρθρου του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής. Και ψάχνουμε να βρούμε ποιος και πότε κατέβασε την Eλληνική σημαία.





Σε δημοσίευμα απο το enikos.gr, ο Δήμαρχος Φούρνων Ιωάννης Μαρούσης είπε:"Δεν κατέβηκαν οι Ελληνικές σημαίες από τις τρεις βραχονησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων,τώρα ήμουν στα ανοιχτά, τις είδα και τις τρεις να κυματίζουν κανονικά", δήλωσε; Με όλο το σκηνικό να καταλήγει σε ένα ακόμα φιάσκο για την Ελλάδα,για άν κατέβηκε,που κατέβηκε, πως κατέβηκε, αλλά τελικά δεν κατέβηκε. Bάση του Κυβερνητικού εκπρόσωπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, αναφορικά με το φερόμενο επεισόδιο που έλαβε χώρα στη νησίδα Μικρός Ανθρωποφάς, καταδικάζει τις δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο πως δέν υπήρξε επεισόδιο στη νησίδα Μικρός Ανθρωποφάς; Η υπόθεση σηκώνει ψυχοφάρμακα!





Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω τα λεγόμενα των Τουρκαλάδων, οτι όντως κατέβασαν την Ελληνική σημαία, και όχι μόνο απο μια βραχονησίδα; Μιάς και η εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις είναι Ξεφτιλισμένες! Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους: Ψέματα στα Ιμια για την πραγματική πτώση του ελικοπτέρου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού με νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος! Ψέμα για το καθεστώς των Ιμιων,και εάν είναι γκρίζα ζώνη,που είναι! Ψέματα για τι πραγματικά συμβαίνει με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο, ότι τάχα μου περάσαν μέσα στα Τουρκικά σύνορα! Καί πόσα ψέματα ακόμα! Εγώ πάντως σε ένα βίντεο μου με τίτλο: Τo 2018 Θά Είναι Το Τέλος Τής Ελλάδας; Σκοπιανό,Τουρκική Απόβαση,Εντολή Πούτιν Γιά Τσίπρα; Προχωρήσετε το Βίντεο στα 6:54 λεπτά, προσπάθησα να προειδοποιήσω τα άσχημα γεγονότα που μας έρχονται, που όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται!





Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου