Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2018

Προσοχή! Ανακαλούνται συσκευασίες καφέ γνωστής εταιρείας

Γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά του καφέ espresso, ανακαλεί συσκευασίες που δεν συμμορφώνονται με τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής,εξαιτίας ακατάλληλης μη-αυτοματοποιημένης τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας.



Συγκεκριμένα, η illycaffè S.p.A. ανακαλεί τις συσκευασίες 250gr καφέ σε κόκκους με ημερομηνία λήξης από 10/2019 έως 02/2020. Οι εν λόγω συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος, οπότε μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.





«Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο καφές εντός των μη-συμμορφούμενων συσκευασιών παραμένει ο ίδιος καφές κορυφαίας ποιότητας και το πρόβλημα αφορά μόνο τη συσκευασία», εξηγεί η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Αυτές είναι οι μη συμμορφούμενες συσκευασίες:



Οι καταναλωτές που αγόρασαν τα προϊόντα που αναφέρονται στην παραπάνω περιγραφή, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης καταναλωτών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή και αντικατάσταση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την ανάκληση, καλέστε στις τηλεφωνικές μας γραμμές 213 090 5565 και 6972707625 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@kafeaterra.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου