Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2017

Ο υπουργός, το κοστούμι, η σαγιονάρα και η εξήγηση



Κι εκεί που νομίζετε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο στις δημόσιες εμφανίσεις των υπουργών ως προς τον ενδυματολογικό κώδικα που πρέπει να τηρούν, έρχεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος και αναιρεί όσα πιστεύατε έως σήμερα.

Ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στη Μεσσηνία όπου, μεταξύ άλλων, απηύθυνε χαιρετισμό σε συναυλία της βιεννέζικης ορχήστρας εγχόρδων. Όταν όμως εμφανίστηκε στην εκδήλωση εξέπληξε τους πάντες αφού φορούσε ένα μπεζ λινό κοστούμι το οποίο είχε συνδυάσει με...σαγιονάρες.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου.



Το φαινομενικά περίεργο περιστατικό έχει και την εξήγησή του, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος ο υπουργός έπαθε έγκαυμα και στα δύο του πόδια, όταν άνοιξε το νερό κατά λάθος στο ζεστό στο ντους του ξενοδοχείου που διέμενε και έτσι αναγκάστηκε να εμφανιστεί με σαγιονάρες.

Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του. Επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστική στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου