Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2017

Αμφιλοχία: Βρέθηκαν όπλα – Συνελήφθησαν πατέρας και γιός (ΦΩΤΟ)



«Λαβράκι» έβγαλαν πρωινές έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr συνελήφθησαν πατέρας και γιός, ηλικίας 69 και 29 ετών, καθώς σε έρευνες που έγιναν σε σπίτι και αποθήκη ιδιοκτησίας τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 2 λειτουργικά πολεμικά τυφέκια, 1 περίστροφο παλαιού τύπου, 1 πιστόλι παλαιού τύπου και ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ. Επίσης σε συσκευασία βρέθηκε μίγμα καπνού με κάνναβη 0,6 γραμμαρίων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και θα οδηγηθούν αρμοδίως στον Εισαγγελέα.



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθησαν, σήμερα (26-6-2017) το πρωί, σε χωριό της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, γιός και πατέρας, ηλικίας 29 και 69 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δυο δράστες, έξω από την οικία τους και σε σωματικό έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν στην τσέπη του 29χρονου και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, με μείγμα καπνού και κάνναβης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε αποθήκη της αγροικίας του 69χρονου και στην οικία των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
  • Δυο πολεμικά τυφέκια, παλαιού τύπου,
  • Ένα περίστροφο,
  • Ένα πιστόλι παλαιού τύπου (κουμπούρα) και
  • Ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου