Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 30, 2017

Ακατάλληλο βίντεο: Τρόμαξε από τα «προσόντα» διάσημου ηθοποιού και δείτε τι σοκαριστικό τού έκανε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μετά τη σκηνή που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό με το άγριο σεξ στον πάγκο της κουζίνας, μία ακόμη από τη νέα σειρά του HBO «Big Little Lies», με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman, έγινε αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο.Και πώς όχι όταν σε αυτήν η Celeste (Nicole Kidman) χτυπά με μία ρακέτα τον σύζυγό της Perry (Alexander Skarsgård) στα γεννητικά του όργανα επειδή προσπάθησε να την κακοποιήσει. Μόνο που οι χρήστες του διαδικτύου «στέκονται», όχι στην κίνηση της πρωταγωνίστριας, αλλά στα… υπεροπροσόντα του Σκανδιναβού ηθοποιού!

Ο Alexander Skarsgård εμφανίζεται υπερβολικά προικισμένος από τη φύση, ωστόσο ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε την… αλήθεια να βγει στην επιφάνεια.

Alexander Skarsgård2 

Το επίμαχο λοιπόν μέρος του σώματός του δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα τεχνητό, προσθετικό μέλος που χρησιμοποίησε για χάρη της σκηνής…

Σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα έπρεπε να αναθεωρήσει τις ταινίες στις οποίες παίζει και να κάνει – έστω και μία μικρή - στροφή στην καριέρα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου