Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 10, 2016

Γι' αυτό δεν πρέπει να δεις το 'Sex Tape' της Jessica Alba



Και ξαφνικά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πληροφορία για ένα 'Sex Tape' της Jessica Alba και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει


Προσοχή. Η είδηση για το 'Sex Tape' της Jessica Alba είναι ψευδής και αποσκοπεί στο να εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.





Χάκερς έδωσαν στη δημοσιότητα έναν φερόμενο ως σύνδεσμο για download με βίντεο από προσωπικές στιγμές της Alba, το οποίο όμως, είναι ιός.

Αν κατεβάσετε το παρακάτω αρχείο, το κακόβουλο λογισμικό αποκτά τον έλεγχο των web browsers σας και σας γεμίζει με διαφημίσεις για spam ιστοσελίδες και site πορνογραφικού περιεχομένου.

Επίσης, οι χάκερς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook. Κοινώς, μακριά από τον παρακάτω σύνδεσμο που μπορείτε να δείτε στο print screen. Ο ιός είναι πιο επιθετικός όταν η πρόσβαση γίνεται από Google Chrome και εγκαθιστά στον browser εκατοντάδες pop-ups.






Χιλιάδες χρήστες "την πάτησαν" παγκοσμίως πιστεύοντας πως θα μπορούσαν να δουν ερωτικές στιγμές της Alba, προσωπικές φωτογραφίες της οποίας είχαν διαρρεύσει μέσω του fappening.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου