Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 10, 2016

Πάτρα - καταγγελία: Μάνα και κόρη έστησαν "φιλανθρωπική" οικογενειακή επιχείρηση!


Ζητούν βοήθεια με πρόσχημα εφτά παιδάκια και στη συνέχεια μοσχοπουλούν τα αντικείμενα που τους φέρνουν

Η καταγγελία κάνει λόγο για… φιλανθρωπική
επιχείρηση που έχει στηθεί μέσω facebook από μάνα και κόρη οι οποίες επί σειρά ετών, φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη των συνανθρώπων τους.

Η μάνα και η κόρη που σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προέρχονται από την Πάτρα, έχουν προχωρήσει σε εκκλήσεις, ζητώντας βοήθεια για την οικογένεια τους, μια οικογένεια που υποτίθεται ότι έχει εφτά παιδιά και είναι πάμφτωχη.

Οι εκκλήσεις της μάνας και της κόρης βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση, με ομάδες από όλη την Ελλάδα να προχωρούν σε διαδικτυακή εκστρατεία για να βοηθήσουν την φτωχή αυτή οικογένεια με τα πολλά παιδιά.

Ο κόσμος χάρισε έτσι μεταχειρισμένα και καινούργια ρούχα, παιχνίδια, πάρκα, ποδήλατα και άλλα αντικείμενα σημαντικής αξίας, τα οποία όμως στη συνέχεια η μάνα και η κόρη, τα μοσχοπουλούσαν σε ανυποψίαστους πελάτες τους.
Έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το όλο θέμα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μέλη της εκστρατείας βοήθειας είχαν ταχθεί αρκετές οικογένειες της Πάτρας, συγκινημένες από το δράμα της μητέρας με τα εφτά παιδιά.

Έτσι, ομάδες από όλη την Ελλάδα έχουν πάρει «φωτιά» μαθαίνοντας ότι έπεσαν θύματα της πλεκτάνης, ενώ όσοι ενημερώνονται για το όλο θέμα προχωρούν σε κοινοποιήσεις, προκειμένου να μην πέσουν και άλλα άτομα στην παγίδα που έχει στηθεί.


Το χειρότερο από όλα βέβαια είναι ένα: Ό,τι τις δύσκολες μέρες που έρχονται γινόμαστε καχύποπτοι και διστακτικοί να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο, με όλες αυτές τις απάτες που συμβαίνουν καθημερινά.



H Καταγγελία έχει φτάσει στα γραφεία του patrasevents.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου