Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 21, 2016

Φωνές και τσαμπουκάδες στον Αστέρα - Η τραγουδίστρια ο επιχειρηματίας και η κερατωμένη


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...post-feature-image


Όλα συνέβησαν πρίν απο λίγο καιρό και αποτέλεσαν την αρχή του τέλους μιας σχέσης που το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε όλοι πώς τελείωσε. Πρωταγωνίστρια; Μια τραγουδίστρια η οποία όπως όλα δείχνουν δεν χορταίνει τους άντρες. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το αγόρι που την ικανοποιούσε- ο μεσήλικας για να λέμε την αλήθεια- διατηρούσε σχέση με άλλο κορίτσι πολύ εντυπωσιακό που το μικρό όνομά της είναι Αρετή.

Τι συνέβη; Όταν ο σύντροφος της τραγουδίστριας ήταν στο εξωτερικό, εκείνη είχε τον μεσήλικα για τις υγρές δουλειές. Σε αυτό το πλαίσιο επικοινωνούσε μαζί του με μηνύματα, έκλεινε τα ραντεβού μαζί του σε ξενοδοχεία στα Νότια Προάστια και αναστέναζαν οι σομιέδες.
Δυστυχώς ο επιχειρηματίας- ο οποίος μάλιστα έχει μεγάλο παρελθόν με αναγνωρίσιμες γυναίκες-προδόθηκε απο το κινητό του. Το είχε αφήσει σε τραπέζι στο σπίτι το μήνυμα το είδε η Αρετή και έγινε της Τόλμης.
Η συμβία του και κερατωμένη δεν μίλησε. Περίμενε να φύγει απο το σπίτι, τον ακολούθησε, πήγε στο ξενοδοχείο Αστέρας στη Βουλιαγμένη και λίγη ώρα μετά χτυπούσε το δωμάτιο του καλού της με την τραγουδίστρια.
Δυστυχώς ο τυπάκος άνοιξε την πόρτα και τότε έγινε πανικός. Οι φωνές ξεσήκωσν πελάτες αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Μάλιστα άνθρωποι της ασφάλειας αποκάκρυναν και τους τρείς απο τον χώρο.
Η κερατωμένη όμως δεν έμεινε εκεί. Φρόντισε να ενημερώσει τον κερατά που ήταν στο εξωτερικό, ο οποίος έδειξε να το αποδέχεται χωρίς να αντιδρά. Μάλλον αυτός ήξερε…
Ε ρε γλέντια…

Πηγή: nassosblog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου