Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 20, 2016

...είναι μεγάλη δυστυχία που σ' αυτή τη χώρα δεν ισχύει ο Νόμος του Λύντς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis


Είναι μερικά πράγματα που δείχνετε να μην τα έχετε καταλάβει...

Πρώτον ότι είναι παχύδερμα ...
Δεύτερον ότι είναι υπαλληλάκια των αμερικάνων σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Τρίτον ότι κάνουνε ότι γουστάρουνε και κατά προκλητικό τρόπο, για να δείξουνε και να αποδείξουνε ότι αυτοί είναι το καθεστώς και στα αρχίδια τους οι υπόλοιποι.
Τέταρτον ότι, εκτός από άχρηστοι και ανίκανοι, είναι και... επικίνδυνοι
Πέμπτον ότι,αποτελεί δεύτερη φύση τους το να κουκουλώνουν φονικά όπως της Αίγινας και ο θάνατος του κοριτσιού από την πρεζού ξαδέλφη του εκδορροσφαγέα Πολάκη.
Εκτον ότι, νομίζουν ότι είναι "μανούλες" στην επικοινωνία και στον αποπροσανατολισμό της κοινής (της γαμημένης δηλαδή) γνώμης, ενώ τους έχουνε πάρει χαμπάρι όλοι οι θιγόμενοι Γκαιμπελίσκοι ότι είνα απλώς μαλάκες.
Εβδομον ότι, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχουνε επιλέξει "τελειωμένους ρουφιάνους" ως επικεφαλής σε νευραλγικά πόστα, που έχουν να κάνουν με την ποδηγέτηση της ενημέρωσης και της καθεστωτικής προπαγάνδας.
Ογδοον ότι, μέσω του καλλιεργουμενου "ωχαδερφισμού" και της πολιτικής των υποσχέσεων για ...μετά, έχουν ευνουχίσει αυτό τον μαλάκα τον λαό, που εξακολουθεί να περιμένει σωτηρία και να τους υποστηρίζει.
Ενατον ότι, "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου (εν προκειμένω της κάλπης) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος σ' όσους τους έφεραν και τους διατήρησαν στην εξουσία και
Δέκατον ότι, είναι μεγάλη δυστυχία που σ' αυτή τη χώρα δεν ισχύει ο Νόμος του Λύντς
(Το πνεύμα του ....Μωϋση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου