Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 26, 2016

2 με 4 Σεπτεμβρίου έρχεται τεράστιος ΣΕΙΣΜΟΣ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Οι προβλέψεις του διάσημου, παγκοσμίως, Frank Hoogerbeets έχουν προκαλέσει αίσθηση. Ισχυρίζεται πως χρησιμοποιεί τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών για την πρόβλεψη των σεισμών.


Ο ερευνητής υποστηρίζει ότι οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις επηρεάζουν τη σεισμική δραστηριότητα στη Γη, με παρόμοιο τρόπο που το φεγγάρι προκαλεί τη παλιρροϊκή δραστηριοτητα, αλλά η θεωρία του δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους σκεπτικιστές.

Δε θα κάναμε καμία αναφορά στον εν λόγω κύριο αν δεν ‘προέβλεπε’ πως στις 29 Αυγούστου θα βομβαρδιστεί η Γη με ενισχυμένες αντηχήσεις, εξαιτίας τη ευθυγράμμισης των Πλανητών.

Πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές, μπορεί να προκύψει μια πρώτη σεισμική αύξηση περίπου 21 Αυγούστου.Το πιο κρίσιμο χρονικό διάστημα χωρίς αμφιβολία θα είναι τον Αύγουστο από 25 έως 31, με πιθανό έναν σεισμό οκτώ έως εννέα.Το τελικό κρίσιμο χρονικό πλαίσιο αυτής της πρόβλεψης θα είναι 2 έως 4 Σεπτεμβρίου».

Φυσικά δεν αναφέρει που θα γίνει ο σεισμός. Ελπίζουμε να μην πέσει μέσα και να αποδειχθεί ‘τσαρλατάνος’, όπως πιστεύουμε ότι είναι. Σας αναφέρουμε ωστόσο τα λεγόμενά του, μιας και στο διαδίκτυο γίνεται πανικός με τα όσα έχει πει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου