Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 25, 2016

Βίντεο: Κουβάλησε στον ώμο για 10 χλμ το άψυχο σώμα της γυναίκας του


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία με τον Majhi να κουβαλά τη νεκρή γυναίκα του σπίτι έχοντας στο πλάι την κόρη τους που συνεχώς έκλαιγε



Η 42χρονη Dana Majdi πέθανε την περασμένη Τρίτη σε νοσοκομείο της επαρχίας Ορίσα στην Ινδία, χτυπημένη από τη φυματίωση και ο άντρας έπρεπε να τη μεταφέρει πίσω στο χωριό τους το οποίο απέχει σχεδόν 60 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο. Τότε ξεκίνησε και η συγκλονιστική περιπέτειά του.



Ο άνδρας ενημέρωσε τις αρχές πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεταφέρει με δικό του όχημα το άψυχο σώμα της γυναίκας του πίσω στο χωριό τους για να κηδευτεί , ζητώντας τη συνδρομή ενός ασθενοφόρου από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Βρετανική Mirror, οι αρχές αδιαφόρησαν και ο άνδρας εμφανώς αγανακτισμένος τύλιξε με ένα ύφασμα το σώμα της συζύγου του, τον πήρε στον ώμο και έχοντας στο πλάι του τη μικρή του κόρη που έκλαιγε με λυγμούς ξεκίνησε για το χωριό του.

Μάλιστα, κατάφερε να διανύσει μια απόσταση δέκα χιλιομέτρων πριν υπάρξει η παρέμβαση ενός βουλευτή του τοπικού κοινοβουλίου που κατάφερε να εξασφαλίσει τελικά ένα ασθενοφόρο ώστε να μεταφέρει τον φτωχό άνδρα, την κόρη του και την άτυχη γυναίκα του σπίτι.
Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου