Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 28, 2016

Ολυμπιακοί αγώνες 2016 Ρίο: Αυτό που ΔΕΝ θέλουν οι διοργανωτές να δεις (video)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...post-feature-image

Σε λίγες μέρες ανοιίγει η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βραζιλία. Μόνο που η χώρα τoυ καφέ, έχει δύο όψεις...



Η πανέμορφη πόλη του Ρίο, με το άγαλμα του Χριστού που μοιάζει να την αγκαλιάζει ολόκληρη και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της, θα είναι η πρώτη στα χρονικά χώρα της Λατινικής Αμερικής που θα φιλοξενήσει Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διασκέδαση, το καρναβάλι και τα φώτα, αφήνουν στη σκιά τις φτωχικές παραγκουπόλεις, τις γνωστές φαβέλες του Ρίο, που παρουσιάζουν μία εικόνα εξαθλίωσης, που έρχεται σε αντίθεση με την ομορφιά και την αίγλη που παρουσιάζει η πόλη.

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστική Υπηρεσίας της χώρας το 6% του πληθυσμού ζει σε φαβέλες. Σε πραγματικούς αριθμούς αυτό αντιστοιχεί σε 11.400.000 ανθρώπους. ΄Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την "άγνωστη" Βραζιλία, αυτή που οι διοργανωτές θα "κρύψουν" κάτω από τα βεγγαλικά της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου