Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 06, 2016

Γυναίκες και πρωκτικό σεξ !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πρωκτικό σεξ είναι ολοένα και πιο συχνό ανάμεσα σε εφήβους, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, δεν πρόκειται για μία πράξη την οποία επιδιώκουν εξίσου και τα δύο μέλη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, με σκοπό να κατανοηθεί ο λόγος που η νεολαία κάνει πρωκτικό σεξ, τα αγόρια πιέζουν επίμονα –μέχρι σημείου παρενόχλησης- τα κορίτσια να δεχτούν αυτή τη μορφή σεξουαλικής επαφής αν και γνωρίζουν πως αυτό μπορεί να τους προκαλέσει πόνο.

Στην εν λόγω έρευνα συμμετείχαν 130 έφηβοι 16 – 18 ετών από όλα τα σημεία της Αγγλίας. Συμπερασματικά, το πρωκτικό σεξ παρουσιάστηκε ως «επώδυνο, επικίνδυνο και καταναγκαστικό» από τα κορίτσια, τα οποία φαίνεται να έχουν ως δεδομένο ότι θα δεχτούν πιέσεις και παρενοχλήσεις από τους συντρόφους τους για να ενδώσουν στο πρωκτικό σεξ παρά τις κοινές τους αποφάσεις για την σεξουαλική τους ζωή.

Γιατί οι άνδρες επιδιώκουν το πρωκτικό σεξ;

Με λίγα λόγια, η παρενόχληση που θα δεχτούν τα κορίτσια για πρωκτικό σεξ θεωρείται φυσιολογική στους εφήβους και των δύο φύλων σύμφωνα και με την εφημερίδα Independent, που αναδημοσίευσε την έρευνα. Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως τα αγόρια επιμένουν να ζητούν από τα κορίτσια πρωκτικό σεξ εμπνεόμενοι από σκηνές που παρακολουθούν σε ταινίες πορνό ή για να ανταγωνιστούν τους φίλους τους που περιγράφουν πως έχουν σχετικές εμπειρίες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης πως υπάρχει μη συναινετική διείσδυση με το δάχτυλο ή το πέος από αγόρια που ελπίζουν πως το κορίτσι δεν θα τους σταματήσει.

Οι επιστήμονες και οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το πρωκτικό σεξ γίνεται ολοένα και πιο συχνό στην νεολαία αλλά λείπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, γι’ αυτό και φαίνεται να είναι επείγουσα η ανάγκη να ανοίξει διάλογος μεταξύ εφήβων σχετικά με την ωριμότητα και την συναίνεση των δύο φύλων για την στιγμή που οι νέοι θα έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Επίσης, αναγκαία κρίνεται και η εκπαίδευση τους πάνω σε τεχνικές που μειώνουν τον πόνο αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύει ο συγκεκριμένος τρόπος επαφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου