Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 28, 2016

Καταγγελία για τράπεζα στην Κόρινθο

Βαθιά απογοητευμένη και ταυτόχρονα εξοργισμένη καταγγέλλω κάποιες τράπεζες στην Κόρινθο που παραπλανούν το κοινό, ελπίζοντας ότι θα δημοσιεύσετε την καταγγελία μου.
Πιο συγκεκριμένα θα σας εξιστορήσω από την αρχή το τι έχει συμβεί:
Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στη ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΕΒΕ Κορινθίας ,με θέμα, "Πως μπορούν να επιβιώσουν οι μικροί και πολύ μικροί επαγγελματίες εν μέσω μνημονίων "
Εκεί ακούστηκαν πολλές ομιλίες μία όμως ξεχώρισε , σε σημείο τέτοιο που πολλοί ευχαρίστως θα προπηλάκιζαν τον ομιλητή για την ωραιοποίηση της κοινωνικής κατάστασης που περιέγραφε ,η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα που βιώνουμε οι επαγγελματίες της Κορινθίας και όχι μόνο.

Για να μην σας κουράζω όμως θα σας πω ότι μας δήλωσε πως οι τράπεζες δίνουν χαμηλότοκα δάνεια δια μέσου του ΕΤΕΑΝ και δεν υπάρχουν δανειολήπτες να τα απορροφήσουν !
Μάλιστα ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολόπουλος του είπε "τι είναι αυτά που μας λέτε πρόεδρε;Ποιος επαγγελματίας είναι στον Τειρεσία και δικαιούται δανειοδότηση ;"Ο πρόεδρος τότε του απάντησε ότι δεν απαιτείται βεβαίωση από τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ και να τρέξουν όσοι ενδιαφέρονται γιατί η προθεσμία λήγει στις 30 του Μαϊου.
Μετά από τις διαβεβαιώσεις αυτές την επόμενη ημέρα πήγα στην τράπεζα να ζητήσω δανειοδότηση διαμέσου του ΕΤΕΑΝ και η τράπεζα ψευδώς μου απάντησε πως καθυστέρησα και η ημερομηνία έχει λήξει. Τότε πήγα σε άλλη και μου απάντησαν ότι μπορώ να δανειοδοτηθώ εφόσον έχω τις προϋποθέσεις που απαιτούνται , (με βεβαίωση ΤΕΙΡΕΣΙΑ)!!!

Εδώ κάποιοι μας δουλεύουν και σίγουρα η συγκεκριμένη τράπεζα, η οποία παρότι δεν είχε λήξει η αρχική ημερομηνία υποβολής κατάθεσης και ενώ είχε ήδη δοθεί παράτα για τις 30 Ιουνίου , εσκεμμένα παραπλάνησε,εμένα και όσους άλλους έτρεξαν να προλάβουν.(Να υποθέσω για δικούς της κερδοσκοπικούς λόγους)

Αλλά και ο πρόεδρος Κ. Γαλιάτσος δεν επιτρέπεται να μην γνωρίζει πως είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις λευκό Τειρεσία και να δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στους επαγγελματίες που βρίσκονται σε απόγνωση .
Παρόλα αυτά θέλω να ενημερώσω αυτούς που έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις να μην αρκεστούν στις δηλώσεις κάποιων τραπεζών ότι έχει παρέλθει η ημερομηνία υποβολής δανειοδότησης ,γιατί ψεύδονται ασυστόλως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου