Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2015

Ηρθε το τέλος: Ο κόσμος θα καταστραφεί αύριο, σύμφωνα με...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δεν χρειάζεται κανείς σε αυτό τον πλανήτη να κάνει σχέδια για την Τετάρτη...

Στις 7 Οκτωβρίου ο κόσμος μας θα καταστραφεί. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει μία χριστιανική οργάνωση.

Λίγες ημέρες αφότου διαψεύστηκαν οι προφητείες για την καταστροφή του κόσμου κατά το «ματωμένο φεγγάρι» του Σεπτεμβρίου, τώρα υπάρχει μία νέα σχετική προειδοποίηση.

Η eBible Fellowship, μία διαδικτυακή οργάνωση με έδρα κοντά στη Φιλαδέλφεια, δεν προβλέπει για πρώτη φορά την καταστροφή του κόσμου. Είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν ότι το τέλος θα ερχόταν στις 21 Μαΐου 2011. Προφανώς αυτή η πρόβλεψη διαψεύστηκε, παρόλα αυτά η οργάνωση εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά έχει τη σωστή ημερομηνία.

«Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει η Βίβλος, φαίνεται ότι η 7η Οκτωβρίου θα είναι η ημέρα για την οποία έχει μιλήσει ο Θεός: αυτή κατά την οποία ο κόσμος θα πεθάνει», είπε ο Κρις ΜακΚαν, ιδρυτής και ηγέτης της αδελφότητας, σύμφωνα με τον Guardian. «Θα χαθεί για πάντα ο κόσμος, θα εκδμηδενιστεί», επέμεινε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τη δική του ερμηνεία της Βίβλου, ο κόσμος θα εξαλειφθεί από φωτιά.

Το «ματωμένο φεγγάρι», στις 27 Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε στον ουρανό χωρίς να επαληθευτούν κάποιες άλλες αντίστοιχες προβλέψεις για την απαρχή της αποκάλυψης. Συγκεκριμένοι θρησκευτικοί ηγέτες προειδοποιούσαν ότι αυτή η έκλειψη θα προκαλούσε μία αλυσίδα γεγονότων, που θα οδηγούσε στην καταστροφή του πλανήτη μέσα σε επτά χρόνια. Ομως, σύμφωνα με τη νέα πρόβλεψη, δεν θα υπάρχει διαθέσιμος χρόνος. Ο κόσμος θα τελειώσει στις 7 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου