Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2015

Χρησιμοποιούσε ενεργή βόμβα ως βάζο για 30 χρόνια!



Μια ενεργή βόμβα που ανακάλυψε στο προαύλιο του σχολείου της στο Coventry χρησιμοποιούσε ως ανθοδοχείο στο σπίτι της στο Atherstone της Μεγάλης Βρετανίας για 30
ολόκληρα χρόνια η 45χρονη Kathryn Rawlins. Σε ηλικία 15 ετών εκείνη βρήκε τη βόμβα παίζοντας με τους συμμαθητές της και θεώρησε πως ήταν το καλύτερο βάζο για τα λουλούδια της. Μόλις 30 χρόνια μετά συνειδητοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος να εκραγεί όταν είδε στην τηλεόραση ένα σχετικό ντοκιμαντέρ.



Επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία, όπου ειδική ομάδα πυροτεχνουργών έφτασε στο σπίτι της για να αποκαλύψει ότι η βόμβα ήταν ακόμη ενεργή. Αφού αφαίρεσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό επέστρεψαν το περίβλημα στην 45χρονη που συνεχίζει να το χρησιμοποιεί ως ανθοδοχείο αλλά χωρίς πλέον να κινδυνεύει. Η Rawlins, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, επισήμανε: «Η Αστυνομία είπε ότι η βόμβα είχε τη δυνατότητα να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε ακτίνα 20 μέτρων γύρω της και ότι θα μπορούσε να καταστρέψει το σπίτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου