Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2015

Κυνήγησαν την τσαμπατζού Λόχαν στη Μύκονο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Έφαγε αστακούς και καβουροδαγκάνες αξίας χιλίων τριακοσίων δολαρίων χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό
Η επίσκεψή της στη Μύκονο συνοδεύτηκε με μια σειρά από φωτογραφίες από τους παπαράτσι. Αυτή που ξεχώρισε ήταν όταν αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα, φορώντας λευκά δαντελένια εσώρουχα. Ο λόγος για τη Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία, εκτός από τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές της επιλογές, φέρεται να φόρεσε και… φέσι σε γνωστό εστιατόριο του «νησιού των ανέμων».
Όπως υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό «Life & Style», η 29χρονη ηθοποιός επέλεξε το εστιατόριο «Sea Satin» για να δειπνήσει μια βραδιά με την παρέα της.Αλλά «ξέχασε» το πιο σημαντικό: Να πληρώσει! Μάλιστα, ο λογαριασμός ήταν αρκετά «τσουχτερός» και συγκεκριμένα 1.300 δολάρια, αφού η Λόχαν επέλεξε να φάει ό,τι πιο ακριβό υπήρχε στο μενού. «Είχε καλέσει περίπου 10 φίλους της για το δείπνο και ζήτησε για όλους καβουροδαγκάνες και αστακούς, που είναι και τα πιο ακριβά πράγματα στο μενού»¸ δήλωσε στο εν λόγω περιοδικό άνθρωπος του συγκεκριμένου εστιατορίου.Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο εστιατόριο, η Λίντσεϊ Λόχαν είχε εξαιρετική συμπεριφορά. Όταν όμως έφτασε στο τραπέζι ο λογαριασμός, που ήταν 1.300 δολάρια παρά κάτι… ψιλά, αυτή και η παρέα της έκαναν την… πάπια! «Σιγά σιγά αποχώρησαν όλοι, φυσικά και η Λόχαν, χωρίς τελικά να πληρώσουν», συνέχισε ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας στο «Life & Style» και πρόσθεσε: «Μάλιστα, μας είπε να μην ανησυχούμε για τον λογαριασμό».

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί. Άνθρωποι του εστιατορίου την αναζήτησαν στο νησί, χωρίς όμως να τη βρουν. Τελικά το «μάρμαρο» πλήρωσε ένας από την παρέα της, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τους ανθρώπους του μαγαζιού και υποχρεώθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό.Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Λίντσεϊ Λόχαν επιχείρησε να γίνει… τζαμπατζού. Σε μία από τις παλαιότερες επισκέψεις της στη Μύκονο η ηθοποιός επιχείρησε να αγοράσει κάποια προϊόντα από εμπορικό κατάστημα χωρίς να πληρώσει. Τότε είχε πει ότι θα έστελνε κάποια στιγμή ο ατζέντης της τα χρήματα από την Αμερική, αλλά το «κόλπο» δεν έπιασε.

Και, συν τοις άλλοις, φέτος η Λόχαν φέρεται να ήταν πρωταγωνίστρια σε ακόμη ένα αρνητικό περιστατικό. Ήταν όταν… έφαγε «πόρτα» στην προσπάθειά της να μπει σε πριβέ πάρτι και, μάλιστα, τζάμπα! Η άρνηση των ανθρώπων της υποδοχής να της επιτρέψουν να μπει στο πάρτι προκάλεσε την οργή της και η γνωστή ηθοποιός άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. 


εφημερίδα SPIRTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου