Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 28, 2015

Χωρίζουν Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια και μετακομίζουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια χωρίζουν και μάλλον όλα δείχνουν… οριστικά, με το γνωστό μουσικοσυνθέτη να μετακομίζει σε νέο σπίτι.
Η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια θα παραμείνει στο σπίτι τους στην ιδία περιοχή. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Boxnews.gr, o μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, που νοίκιασε στη περιοχή της Εκάλης.

Πριν νοικιάσει το σπίτι φρόντισε να ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη εάν το σπίτι έχει 2 κρεβατοκάμαρες, για εκείνον και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο Ροκ γάμος στους στο «Πολιτεία τένις club» το 2010
Το δημοφιλές ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Απρίλη του 2010, μ’ ένα ανατρεπτικό Ροκ γάμο στο«Πολιτεία τένις club», παρουσία πολλών καλών φίλων και συγγενών… δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα στη σχέση του…

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση ήρθαν και το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν θέλουν να μείνουν ούτε κάτω από την ιδία στέγη. Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου