Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2015

ΑΡΘΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΛΑΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Από ειδικούς δηθεν ερευνητές! ούτε ένας σε καμιά σελίδα πουθενά στην Ελλάδα δεν βλέπει τι παίζεται! και όλοι το παίζουν ειδικοί! και όλοι υιοθετούν καραμέλες που τους ταΐζουν!

παραθέτω παλιότερα αναφορά που πέρασε στο ντούκου αν και ξέρω οτι η αλήθεια δεν αρέσει σε κανέναν! κάνεις δεν θα παραδεχτεί οτι ειναι ηλίθιος και πρόβατο!!(βλέπε share !όταν όμως τους δουλεύεις χαμός!ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!) απο τους 1000 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΉΘΑΡΓΟ.

ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Για αμόρφωτους όχι μόνο πτυχιούχους αλλα και επιστήμονες!: γερμανικό σοσιαλιστικό κράτος. Ιδρύθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1949 στη σοβιετική ζώνη κατοχής αφου έγιναν χιλιαδες σφαγές απο το 1943 που έχασε τον πόλεμο, Οι συζητήσεις στη Γιάλτα και το Πότσδαμ καθόρισε επίσης τη σχεδιαζόμενη κατοχή και διαχείριση της μεταπολεμικής Γερμανίας υπό το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου, αποτελούμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση. Κατά τη Διάσκεψη του Πότσδαμ το καλοκαίρι του 1945, μετά το τέλος των μαχών στην Ευρώπη, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική Ένωση αποφάσισαν να χωρίσουν τη Γερμανία σε τέσσερις ζώνες κατοχής. Κάθε χώρα θα είχε τον έλεγχο ενός τμήματος της Γερμανίας μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερότητα στη χώρα.
μετα πέρασε στα χεριά Αμερικάνων, συμπεριλαμβανομένου και του σοβιετικού τμήματος του Βερολίνου, άρα η Γερμανία ειναι υπό κατοχή USA και φυσικά οτι γίνεται φταίει η Γερμανία το εξιλαστήριο θύμα Εβραίων! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ! ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!Κυρίαρχο πολιτικό κόμμα στη ΛΔΓ ήταν το Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανίας (ΕΣΚΓ), το οποίο δημιουργήθηκε το 1946 από την ένωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ?
Στη Δρέσδη, μια από τις κυριότερες πόλεις της ανατολικής Γερμανίας, σημειώθηκαν φέτος μεγάλες διαδηλώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και εναντίον του ισλάμ, με πρωτοβουλία του κινήματος PEGIDA (ΝΑΖΙ τους λένε και εκεί οι αριστεροί ΜΕΡΚΕΛ ΚΤΛ !!).
Το Ιανουάριο του 2004 μετά από πρωτοβουλία 11 κομμάτων, μεταξύ των οποίων ο Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας από την Ελλάδα, προτάθηκε η δημιουργία του η οποία επικυρώθηκε τον Μάιο του 2004.
Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 8 Οκτωβρίου 2005.Το δεύτερο συνέδριο του κόμματος πραγματοποιήθηκε 23-25 Νοεμβρίου 2007 στην Πράγα.

Κόμματα Ευρωπαϊκής Αριστεράς!!! δείτε χώρες που ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΧώραΚόμμα
Flag of Austria.svg ΑυστρίαΚομμουνιστικό Κόμμα Αυστρίας
Βέλγιο ΒέλγιοΚομμουνιστικό Κόμμα (Φλάνδρα)
Κομμουνιστικό Κόμμα (Βαλλωνία)
Flag of Bulgaria.svg ΒουλγαρίαΒουλγαρική Αριστερά
Flag of Belarus.svg ΛευκορωσίαΑριστερό Κόμμα Λευκορωσίας "Απλός Κόσμος"
Τσεχία ΤσεχίαΚόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού
Flag of Denmark.svg ΔανίαΚόκκινη-Πράσινη Συμμαχία
Εσθονία ΕσθονίαΕσθονικό Αριστερό Κόμμα
Φινλανδία ΦινλανδίαΚομμουνιστικό Κόμμα της Φινλανδίας
Αριστερή Συμμαχία
Flag of France.svg ΓαλλίαΓαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα
Αριστερό Κόμμα
Ενωτική Αριστερά
Γερμανία ΓερμανίαΗ Αριστερά οι κακοί Γερμανοί σας φταίνε είπαμε ε?
Flag of Greece.svg ΕλλάδαΣυνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς συριζα
Flag of Hungary.svg ΟυγγαρίαΚομμουνιστικό Κόμμα της Ουγγαρίας 2006
Flag of Italy.svg ΙταλίαΚόμμα Κομμουνιστικής Επανίδρυσης
Flag of Luxembourg.svg ΛουξεμβούργοΗ Αριστερά
Flag of Portugal.svg ΠορτογαλίαΑριστερό Μπλοκ
Flag of Moldova.svg ΜολδαβίαΚόμμα των Κομμουνιστών της Δημοκρατίας της Μολδαβίας
Ρουμανία ΡουμανίαΚόμμα Σοσιαλιστικής Συμμαχίας
Flag of San Marino.svg Άγιος ΜαρίνοςΣαμαρινέζικη Κομμουνιστική Επανίδρυση
Σλοβενία ΣλοβενίαΕνωμένη Αριστερά
Flag of Spain.svg ΙσπανίαΕνωτική Αριστερά
Κομμουνιστικό Κόμμα της Ισπανίας
Ενωμένη Εναλλακτική Αριστερά
Flag of Switzerland.svg ΕλβετίαΕλβετικό Κόμμα Εργασίας
Flag of Turkey.svg ΤουρκίαΚόμμα Ελευθερίας και Αλληλεγγύης
ΙΣΠΑΝΙΑ 3 ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!( ΟΧΙ ΣΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????? ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ!ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!! ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ! (που όλα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη τραβούν τα ίδια με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! )
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ!!!! Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!(ΥΓ. οι αρχαιότεροι λαοί της Ευρώπης ειναι οι Γερμανοί και οι 'Έλληνες! γιαυτό τα εβραϊκά σκυλια κομουνιστές έσφαζαν Γερμανούς χωρίς λόγο βλέπε σε ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ! ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! 13 Δεκεμβρίου 1943: Επιχείρηση Καλάβρυτα - Πως οι κομμουνιστές (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΚΚΕ ) προκάλεσαν και πέτυχαν την γερμανική θηριωδία και αφου έφυγαν οι Γερμανοί έσφαζαν αντικομμουνιστες σαν κοτόπουλα!!)
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ! Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας!
Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΔΝΤ!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΓΚΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑΧΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ! ΤΑΧΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΑΧΑ ΣΩΤΗΡΕΣ! βλέπε κομμουνιστή katoxika nea που μας κάνει πόλεμο απο το 2013 που απαγορεύσαμε να παίρνει ποστ δικά μας και που τον ξεσκεπάσαμε! τι πρόβατα έχει μαζέψειτάχα ψαγμενους!! ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟY ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ! ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΒΥΘΙΣΜΈΝΟΙ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ 99.9% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ .... ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 40!!!!ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ! Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙΑ!! ΠΟΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΝΤ???? ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου