Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Βρες τις λέξεις σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για όλη την παρέα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρόσφατα παρουσιάσαμε το Ελληνικό παιχνίδι "Ο Κεφάλας" για iOS συσκευές. Σήμερα, ο Έλληνας δημιουργός της Μήλιος Αθανάσιος επεκτείνεται και στην Android αγορά με νέο "Κεφάλα", ανανεωμένο με πολλές κατηγορίες και την δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Ονομάστε Διασημότητες, βρείτε το Ελληνικό Τραγούδι, προσπαθήστε να βρείτε το Ζώο που αναγράφει η κάρτα που είναι στο κεφάλι σας σύμφωνα με τις ενδείξεις των φίλων σας πριν τελειώσει ο χρόνος! Το δημοφιλές γαλλικό παιχνίδι charades, ένα μείγμα παντομίμας, μιμήσεως και εύρεσης διαφόρων λέξεων, ταινιών, τραγουδιών, χαρακτήρων, είναι πλέον γεγονός στο Android!


Τοποθετήστε τη συσκευή στο μέτωπο και γείρτε επάνω αν βρήκατε τη λέξη και κάτω αν θέλετε να πάτε πάσο και να να περάσετε στην επόμενη.

Με 29 συναρπαστικές κατηγορίες, και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δικές σας ο Κεφάλας είναι το απαραίτητο παιχνίδι για όλη την παρέα, είτε πρόκειται για βραδιές στο σπίτι, ταξίδια με το αυτοκίνητο, γιορτές ή διακοπές.


Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 43 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: Μήλιος Αθανάσιος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου