Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Έδωσε χάπι έκσταση στην κολλητή της η οποία πέθανε από αλλεργική αντίδραση στην ουσία

Η Rebecca Hannibal αποκάλυψε πως ήταν εκείνη που χορήγησε στην καλύτερή της φίλη Georgina Bartter το χάπι έκσταση που...
της στέρησε τη ζωή.


Σύμφωνα με το News.com.au, οι δύο κοπέλες είχαν πάει στο Harbourlife festival στο Σίδνεϊ, με τη Rebecca να δίνει στην κολλητή της μια σειρά από χάπια την ημέρα του φεστιβάλ στις 8 Νοεμβρίου 2014 και την Georgina να καταρρέει και να πεθαίνει.

Η Rebecca είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο αλλά ομολόγησε την ενοχή της πρόσφατα στο Downing Centre Court και θα καταδικαστεί στις 10 Ιουνίου.

Ο δικηγόρος της αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την αλλαγή της κατάθεσης της πελάτισσάς του.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η Rebecca Hannibal προμηθεύτηκε τα χάπια από τον 19χρονο Matthew Forti, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες τον περασμένο μήνα.

Η άτυχη Georgina Bartter βρέθηκε να έχει σπασμούς ενώ βρισκόταν στο πάτωμα, υποφέροντας από σπάνια αλλεργική αντίδραση στα χάπια που της έδωσε η φίλη της.

Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Vincent's Hospital όπου έφυγε από τη ζωή είπε ότι υπέστη οξεία αλλεργική αντίδραση που προκάλεσε οργανική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου