Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Ποιος είναι ο τύπος του άνδρα που προτιμούν οι γυναίκες;

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι άνδρες για να έχουν επιτυχία στις γυναίκες ανακάλυψε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ιστοσελίδα γνωριμιών του εξωτερικού με την συμμετοχή 9127 γυναικών από 22 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Δείτε τι πιπεράτες απαντήσεις έδωσαν!

Η πλειονότητα των γυναικών φαντασιώνεται τον τέλειο εραστή να έχει μούσια, να είναι ψηλός και να ντύνεται κομψά.

Στη δημοσκόπηση, που έλαβαν μέρος γυναίκες από την Αυστραλία, το Βέλγιο,τη Νότια Αφρική,το Μεξικό,το Περού,τη Βραζιλία, τη Γερμανία,την Πολωνία, την Ελβετία,τη Σλοβακία,τη Γαλλία,την Πορτογαλία,την Νέα Ζηλανδία, την Αργεντινή,την Ισπανία,την Ολλανδία,την Ιρλανδία,την Ελλάδα, την Αυστρία,την Ιταλία,το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Τσεχία, σκιαγράφησαν το προφίλ του τέλειου εραστή.
Η πλειονότητα των γυναικών έλκεται ερωτικά από τον άνδρα που έχει μούσι, είναι ψηλός και ντύνεται κομψά.

Αναλυτικότερα:

Ένα ποσοστό που άγγιζε το 62,4% των γυναικών απάντησε ότι ο χαρακτήρας παίζει το σημαντικότερο ρόλο και έπεται η εμφάνιση.
Έτσι ο τέλειος εραστής για το ασθενές φύλο σε ποσοστό 55.4% είναι ψηλός ενώ μια στις πέντε γυναίκες θέλει ο ''μίστερ τέλειος'' να ντύνεται κομψά.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους, προτιμότερο είναι να έχει έχει γένια. Ενδεικτικό είναι μόλις το 9% ξεσηκώνεται ερωτικά από το κόντρα ξύρισμα.

Σε ένα ποσοστό που φτάνει το 42,6 % ρόλο φαίνεται ότι παίζει το έντονο βλέμμα.
Όσο αφορά το σωματότυπο, οι άνδρες που έχουν επιτυχία στις γυναίκες, δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικοί ούτε λεπτοί αλλά ούτε και γεμάτοι.

Ερωτηθείς σχετικά για το χαρακτήρα που επιθυμούν να έχει μια στις τρεις γυναίκες απάντησε πως προτιμά όσους έχουν αίσθηση του χιούμορ σε ποσοστό που αγγίζει το 78%.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου