Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 18, 2015

Η ιστορία που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! 2χρονη ΠΕΘΑΝΕ από καρκίνο και οι γονείς της αποφάσισαν να την...καταψύξουν περιμένοντας να...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε κατάσταση απελπισίας είναι οι γονείς ενός κοριτσιού 2 ετών που πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο…

Έχουν παγώσει το άψυχο σώμα της, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή μπορεί να επανέλθει στη ζωή ,χάρη στην πρόοδο που θα έχει κάνει η επιστήμη.

Ο λόγος για την Matheryn Naovaratpong από την Ταϊλάνδη, η οποία θεωρείται πως είναι το νεαρότερο άτομο, που έχει ποτέ καταψυχθεί.



Η πανέμορφη μικρούλα, διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου τον προηγούμενο Απρίλιο, αφότου δεν μπόρεσε να ξυπνήσει ένα πρωί.
Matheryn is currently at the Arizona-based Alcor, her brain and body frozen separately.Her family's main - although many would argue, far fetched - hope is that one day, science will have progressed enough to restore life to her
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ και τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει έναν όγκο 11 εκατοστών στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου της.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι που πλήττει μικρές ηλικίες. Η κατάσταση της μικρής γρήγορα, χειροτέρεψε αφού έπεσε σε κώμα.


Μετά από μήνες εντατικής θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων 12 χειρουργείων στο κεφάλι, 20 χημιοθεραπειών και 20 ραδιοθεραπειών, οι γιατροί κατέληξαν στο ότι δεν έμεναν και πολλά πια για να κάνουν.

Η Matheryn, πέθανε τελικά στις 8 Ιανουαρίου αφού οι γονείς της, αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα υποστήριξης. Μέχρι τη στιγμή που πέθανε είχε «χάσει» το 80% της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου της, με αποτέλεσμα να είναι παράλυτη η δεξιά πλευρά του σώματός της.

Οι γονείς της μικρής όμως, ευελπιστώντας πως η επιστήμη θα προχωρήσει και κάποια στιγμή μπορεί να την επαναφέρει στη ζωή, κατέψυξαν το μυαλό και το άψυχο κορμί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου