Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 02, 2015

Αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων στην περιοχή της Αμφιλοχίας

Αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τη μικτή ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας.

Ο προπονητής κ. Παπαθανασίου και ο υπεύθυνος των μικτών κ. Κανταρέλος βρέθηκαν στο Στάδιο ύστερα από συνεννόηση με τον αντιπρόεδρο ΚΕΚΑΔΑ Μ. Φουρλάνη, για να κάνουν την επιλογή των ποδοσφαιριστών στην ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας. Αύριο θα γίνει επιλογή στην περιοχή της Ναυπάκτου, 16 του μηνός στο Αγρίνιο και 19 στο Μεσολόγγι ώστε να καλυφθεί όλη η περιοχή του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η επιλογή αφορά τις μικτές ομάδες που θα παίξουν τη νέα σεζόν 2015 – 2016 όπου οι ηλικίες 2000 -2001 θα παίξουν στους Νέους, 2002 – 2003 θα παίξουν στους Παίδες. Η μικτές ομάδες Αιτωλοακαρνανίας παίζουν με τις αντίστοιχες των νομών Αχαΐας, Ηλίας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου. Φέτος οι Παίδες της Αιτωλοακαρνανίας τερμάτισαν στη Β΄ θέση και οι Νέοι στη Γ΄ θέση μαζί με τη Ζάκυνθο.




e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου