Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 19, 2014

Η απάντηση της Μακρή σε Τατσόπουλο και Ψαριανό (για τα καινούργια βίτσια) που μύριζαν το παλτό της: Οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο τους!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η φωτογραφία που ο Γρηγόρης Ψαριανός μυρίζει το γαλάζιο παλτό της Ραχήλ Μακρή μέσα στη Βουλή, με τον..
Πέτρο Τατσόπουλο να το περιεργάζεται και να γελά, έγινε viral, ενώ αρκετοί μίλησαν για σεξιστική συμπεριφορά των ανεξάρτητων βουλευτών. Η ίδια η Ραχήλ Μακρή έδωσε μια απάντηση γεμάτη υπονοούμενα.

Η βουλευτής φέρεται να είπε: «Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας, ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό... Και για όσους δεν κατάλαβαν, οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο τους».

Σύμφωνα με το enikos, αυτά είπε η Ραχήλ Μακρή σε στενούς συνεργάτες της μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου