Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 19, 2014

Αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις λάθος βιβλία σε δημόσιους χώρους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η επιλογή συγκεκριμένων βιβλίων και ο συνδυασμός εξώφυλλων σε δημόσιους χώρους μπορεί να βγάλει αυτά τα ξεκαρδιστικά ιδιότυπα φωτομοντάζ


Είναι μια συνήθεια που μπορεί να κάνει την ώρα να περάσει πιο ευχάριστα. Ένας τρόπος να απασχολεί κανείς το μυαλό του στο μετρό, όσο περιμένει στο γιατρό ή όταν χαλαρώνει στις διακοπές. Εφημερίδες, περιοδικά ή βιβλία, πολλές φορές οι επιλογές που κάνει κανείς μπορεί να τον... εκθέσουν.


Πάρε για παράδειγμα τους ανθρώπους που ακολουθούν, οι οποίοι πιθανότατα δεν συνέδεσαν τους τίλους ή τις φωτογραφίες όσων διαβάζουν με το... απρεπές της έκθεσής τους δημόσια!






Πώς θα μπορούσε να φανταστεί η κυρία πως η... γκριμάτσα του εξωφύλλου θα ταίριαζε γάντι στο πρόσωπό της;






Έχουμε ακούσει πως το best seller, 50 Αποχρώσεις του Γκρι έχει πολλές σκηνές σεξ και πάθους. Ο κύριος της φωτογραφίας μας το αποδεικνύει περίτρανα.






Φανταστείτε τώρα, ο κύριος της φωτογραφίας να είχε απέναντί του τη γυναίκα της ζωής του. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος του βιβλίου είναι "Πώς να γνωρίσεις μια γυναίκα στο μετρό".






Περιμένοντας τον Πούτιν... ή μάλλον το γιατρό!! Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια φωτογραφία κρύβεται πίσω από το περιοδικό που διαβάζεις!






Ένα περιοδικό στο πρόσωπο για να μην μας ενοχλεί το φως είναι πάντα μια καλή επιλογή. Όχι όμως όταν έχει αυτό το οπισθόφυλλο.






Άντε τώρα να πείσεις τον κύριο που κάθεται απέναντι σου πως ο τίτλος του βιβλίου δεν σε... χαρακτηρίζει.






Από την αφοσίωση που δείχνει ο κύριος, μάλλον το βιβλίο με τίτλο "Μόνο για γυναίκες", έχει πολύ ενδιαφέρον και για άνδρες.






Μια γκέισα στο μετρό.






Ο αγαπητός κύριος καταβροχθίζει το fast food, ενώ διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο για δίαιτα!!






"Μην τρώτε ποτέ μόνοι" διαβάζει ο κύριος της φωτογραφίες που τρώει... μόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου