Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 26, 2014

Φέρετρο με κεριά στην είσοδο του ΣΚΑΪ!

Απίστευτα πράγματα στον δημοσιογραφικό όμιλο, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκη" – Ποια εξήγηση δίνουν από τον σταθμό.


Πρωτόγνωρο περιστατικό λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, με αγνώστους να αφήνουν έξω από την είσοδο του ΣΚΑΪ ένα φέρετρο με κεριά!

Από τον σταθμό συνδέουν το απίστευτο αυτό συμβάν με τις αποκαλύψεις που γίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου και μιλούν για απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης από σκοτεινά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η θέση του ΣΚΑΪ όπως εκφράζεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού:

Ξεπέρασε κάθε όριο η αθλιότητα και η προσπάθεια φίμωσης κάθε ελεύθερης δημοσιογραφικής φωνής στην Ελλάδα.

Εγκάθετοι σκοτεινών ανθρώπων, που λυμαίνονται και καταδυναστεύουν το χώρο του ποδοσφαίρου στήνοντας αγώνες και αποτελέσματα, έφτασαν στο σημείο την παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, να εναποθέσουν φέρετρο με αναμμένα κεριά στο έδαφος έξω από την είσοδο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, πέταξαν τα κεριά μέσα στην κάσα και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια κατατρομοκράτησης του ΣΚΑΪ, που ρίχνει φως καθημερινά με τις έρευνες του στο σκοτεινό χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας την δράση παράνομων κυκλωμάτων.

Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του γίνονται στόχος αδίστακτων ανθρώπων, που στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους σκοτεινούς τους σκοπούς, δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο και τρόπο για να κατατρομοκρατήσουν κάθε ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή, επιχειρώντας παράλληλα να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και επηρεασμού και αυτών ακόμα των παραγόντων του αγώνα.

Όλα αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα, αποκυήματα του νου νοσηρών εγκεφάλων με σκοτεινό παρελθόν, συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014, απειλώντας να τινάξουν στον αέρα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι πράξεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω τους δεν έχουν κανένα όριο και είναι αποφασισμένοι για όλα.

Ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του δηλώνουν ότι δεν πτοούνται από τέτοιες άθλιες πρακτικές και ξεκαθαρίζουν ότι θα σταθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια φίμωσης τους, δίνοντας τη μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου