Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 30, 2014

Κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τι έκανε αυτός ο ετοιμοθάνατος πατέρας για την κόρη του..

Όταν ο Τζιμ Ζέτζ έμαθε ότι δεν του έχει μείνει πολύς χρόνος ακόμη για να ζήσει, αποφάσισε να κάνει κάτι ιδιαίτερο για την 11χρονη κόρη του. Κάτι που η μικρή δεν επρόκειτο να το ξεχάσει ποτέ. Ο Τζιμ για πολλά χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος. Μια μάχη όμως που όπως όλα δείχνουν δεν θα τον βρει νικητή. Γνωρίζοντας ότι ο Τζιμ δεν θα είναι παρών στον γάμο της κόρης του, μια φωτογράφος, η Λίντσεϊ Βιλλατόρο, αποφάσισε να κάνει κάτι το εξαιρετικό. Αποφάσισε να βοηθήσει πατέρα και κόρη να ζήσουν αυτές τις στιγμές, έστω και αρκετά πρόωρα. Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό, θλιβερό και πολύ όμορφο ταυτόχρονα. 

 Ο Τζίμ Ζέτζ με υπερηφάνεια οδηγεί την κόρη του στο διάδρομο της εκκλησίας.

 Το κοριτσάκι του δεν μπορούσε να φανταστεί ότι την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, δεν θα έχει δίπλα του τον πατέρα του.
 Ο «πρόωρος γάμος» πραγματοποιήθηκε την ημέρα που η μικρή έγινε 11 ετών. 

Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό τραπέζι του γάμου αλλά και το άνοιγμα των δώρων. Ήταν αξέχαστες οι στιγμές, για όλη την οικογένεια. Τώρα έχουν κάτι πολύ όμορφο να θυμούνται για πάντα. «Οι πιο όμορφοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει είναι αυτοί που έχουν

Διαβάστε τη συνέχεια εδω και δείτε το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου