Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2014

Τα highlight της Ρόδου στην βρετανική Daily Star


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα οδοιπορικό στη Ρόδο, με επισκέψεις στα πιο ενδιαφέροντα σημεία, με επιλογές....σε φιλοξενία και φαγητό που προσφέρει το νησί αλλά και με εντυπώσεις από τη μαγεία που εκπέμπουν οι ομορφιές της στον επισκέπτη, πραγματοποίησε η βρετανική εφημερίδα Daily Star.

Η δημοσιογράφος Natalie Chalk ξεκινά την περιγραφή της από το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου Atrium Platinum στην Ιξιά με την πανοραμική θέα που προσφέρει.

Όπως αναφέρει, απόλαυσε τον ήλιο από την σουίτα και την ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Κατά την ξενάγησή της στην παλαιά πόλη της Ρόδου, η οποία έχει ενταχθεί στα μνημεία της Ουνέσκο, δηλώνει εντυπωσιασμένη από το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των ιπποτών ή Καστέλο, που βρίσκεται στην βορειοδυτική πλευρά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου στο ψηλότερο σημείο του κάστρου.

Αναφορές κάνει στο λιμάνι του νησιού, στα πολλά, σύγχρονα εστιατόρια που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, όπως η αλυσίδα ντελικατέσεν Ergon, η οποία δραστηριοποιείται και στο Λονδίνο με ελληνική κουζίνα.

Ακολουθεί βραδινή διασκέδαση στο Φως, βουτιές στις όμορφες παραλίες του νησιού, επίσκεψη στην Ακρόπολη της Λίνδου και διαμονή στο πεντάστερο Lindian Village.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου