Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2014

Πόσο κοστίζουν οι γάμοι στα πιο απίστευτα μέρη του κόσμου!!

Πύργος του ΆιφελRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Με 1.000 δολάρια μπορεί κανείς να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην πιο..ρομαντική πόλη του κόσμου ακριβώς κάτω από τον πύργο του Aϊφελ.



Ice Hotel, Σουηδία 2.000 δολάρια


Το εν λόγω ξενοδοχείο δίνει σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα να παντρευτούν μέσα σε ένα ιγκλού. Ο γάμος μπορεί να γίνει από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο και στο ποσό των 2.000 δολαρίων περιλαμβάνονται η αίθουσα που θα γίνει ο γάμος και η αμοιβή του ιερέα.

Μάτσου Πίτσου, 2.400 δολάρια



Με 2.400 δολάρια, μπορεί κανείς να κάνει μια αυθεντική σαμανική τελετή γάμου. Στα έξοδα περιλαμβάνονται τα λουλούδια, η ζωντανή μουσική και η τούρτα του γάμου.

Πυραμίδες, 4.200 δολάρια


Το Meridien Pyramids Hotel and Spa στο Κάιρο, αναλαμβάνει με 4.200 δολάρια να στήσει ένα πάρτι για το ζευγάρι και 100 φίλους του. Στα έξοδα περιλαμβάνοντα η αμοιβή του DJ, η γαμήλια τούρτα, ο γκουρμέ μπουφές και ο φωτογράφος. Ολα αυτά για ένα γάμο με θέα στις Πυραμίδες της Αιγύπτου.

Σινικό τείχος , 5.000 δολάρια


Και όμως μπορεί κανείς να παντρευτεί και στο Σινικό Τείχος. Αρκούν 5.000 δολάρια για να μπορέσει το ζευγάρι και 40 φίλοι του να κάνουν το γάμο τους στο Yoga Platform.
Mαγικό Βασίλειο της Disney, 34.000 δολάρια



Αν θέλετε να κάνετε ένα γάμο πραγματικά παραμυθένιο, τότε δεν έχετε παρά να πάτε στο Μαγικό Βασίλειο της Disney και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας. Στα 34.000 δολάρια περιλαμβάνονται τα έξοδα της δεξίωσης για 80 άτομα περίπου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου