Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2014

Σαν σημερα η εθνοκάθαρση της Αν. Θράκης: Πρόδωσαν τον Ελληνισμό υπογράφοντας το “μνημονιο” με Τούρκους και φασιστες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται τη συμφωνία της Διάσκεψης των Μουδανιών, με την οποία δίδεται στους Τούρκους και η Ανατολική Θράκη μέχρι τον Έβρο.


Η 14η Σεπτεμβρίου, είναι η επέτειος της καταστροφής της Μ. Ασίας – Ανατολικής Θράκης.
Έχει ανακηρυχθεί ημέρα περισυλλογής και μνήμης των αξέχαστων πατρίδων της Ανατολής και των θυμάτων της Μικρασιατικής τραγωδίας 1914-1924, όπου τα αθεράπευτα τραύματα της γενιάς του πολέμου, της βίας, της αδικίας, τουπόνου και του ξεριζωμού, μαζί με την μεγαλύτερη ακόμα αθεράπευτη ανθρώπινη, ψυχολογική καταστροφή μεταδίδονται από γενιά σε γενιά και σε όλες τις επόμενες γενιές, χωρίς τελειωμό, έτσι ώστε τέτοιες συμφορές να μην επαναληφθούν ποτέ πια !!
Στις 28 Σεπτεμβρίου /11 Οκτωβρίου1922 υπογράφτηκε η Συνθήκη ή Πρωτόκολλο των Μουδανιών, αλλά εμείς λέμε ότι υπογράφτηκε η παράδοση , η εγκατάλειψη και η καταστροφή της Ανατολικής Θράκης.

Η συνεχεια εδώ: 30 Σεπτεμβρίου 1922. Μαύρη Ημέρα… Η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε την παράδοση, εγκατάλειψη και καταστροφή της Αν. Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου