Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 02, 2014

Τρεις γενιές μέσα στο ψέμα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Του Μπετόβλακα
Από την δεκαετία του 40 μέχρι και σήμερα, τρεις γενιές ανθρώπων μεγάλωσαν μέσα στο ψέμα, την υποκρισία και την μιζέρια. Τρεις γενιές, πίστεψαν τις χυδαίες ψευτιές της Αριστεράς με συνέπεια να σπείρουν την καταστροφή στην Πατρίδα, αλλά να δυστυχήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους....


Η πρώτη γενιά, παρασύρθηκε από τις ψευτιές του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και αιματοκύλησε την Πατρίδα. Κατάστρεψε ότι είχαν αφήσει όρθιο οι κατακτητές της χώρας. Έταξαν στους πολίτες, τον σοσιαλιστικό παράδεισο αλλά η πτώση του κομμουνισμού αποκάλυψε την πραγματικότητα. Ευτυχώς που ηττήθηκαν από τις πατριωτικές δυνάμεις, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι Ελλάδα μας θα είχε καταντήσει, όπως όλες ανεξαιρέτως οι χώρες του ανατολικού μπλοκ, όπως η Αλβανία και η Μολδαβία.


Η δεύτερη γενιά, ήταν η γενιά του Πολυτεχνείου και του ζιβάγκο. Οι πολίτες πίστεψαν τα λόγια τα ωραία και μεγάλα, του Ανδρέα Παπανδρέου, της Δαμανάκη, του Λαλιώτη και των υπολοίπων. Tο αποτέλεσμα ήταν να κατακλέψουν την Πατρίδα, να χρεώσουν μέχρι και τα δισέγγονα μας και να φτάσει η ανεργία στο 30%. Οι σύντροφοι, μοίρασαν στο λαό ψίχουλα από αυτά που δανείζονταν για να κλέψουν και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα. Το αστείο είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι, που ψήφιζαν τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ, μετά το έπαιζαν αγανακτισμένοι και μούντζωναν την βουλή, αντί να φασκελώνουν τα μούτρα τους.


Σήμερα έχουμε την τρίτη γενιά θυμάτων της Αριστεράς. Οι σύντροφοι της σημερινής γενιάς είναι ένα κράμα των συντρόφων του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ με τους κλεφτο-συντρόφους του ΠΑΣΟΚ. Στα εθνικά θέματα έχουν υιοθετήσει τις απόψεις των ανταρτών, δηλαδή τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία κτλ, ενώ στα οικονομικά επικρατεί η άποψη του Τσοβόλα δώστα όλα, και του λεφτά υπάρχουν. Λένε ασύστολα ψέματα, οι εκατομμυριούχοι βουλευτές τους, βρίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, παρομοιάζουν τους μοναχούς του Αγίου Όρους με τους Ζαπατίστας, και τάζουν τα πάντα σε όλους.


Σε ολόκληρο τον πλανήτη, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, όπου επικράτησαν οι σύντροφοι, η καταστροφή για τον μέσο πολίτη ήταν δεδομένη. Πουθενά στον πλανήτη, ο πολίτης δεν είδε άσπρη μέρα με την αριστερά. Είδε όμως αύξηση της πορνείας, της πείνας και της δυστυχίας. Ολόκληροι λαοί ξεριζώθηκαν για να γλυτώσουν από την Αριστερά. Ολόκληρη η Ευρώπη γέμισε με εξαθλιωμένους Πολωνούς, Αλβανούς, Ρουμάνους και Ρώσους. Πολλά από τα νέα κορίτσια αυτών των χωρών οδηγήθηκαν στην πορνεία , επειδή οι παππούδες τους ήθελαν να ζήσουν στον σοσιαλιστικό παράδεισο. Ακόμα και στην Κύπρο, με μια ζηλευτή οικονομία, μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης της Αριστεράς, οι πολίτες της κατέληξαν σε ουρές στα ΑΤΜ και μπροστά στα άδεια ράφια των super markets.


Πάντως πρέπει να παραδεχθώ ότι τα λένε όμορφα τα ψέματα, οι άτιμοι!
parakato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου