Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 22, 2014

H Audiotex συνεχίζει τα δικά της: Το μέγεθος της απάτης είναι μεγάλο δηλώνει αναγνώστρια

Καθε μεσημερι προβαλλεται στον ΑΝΤ το TV QUIZ...Nικητης ειναι οποιος πατησει γρηγοροτερα ενα πληκτρο,στη συσκευη του τηλεφωνου του.Η διαδικασια αυτη φαινομενικα χρειαζεται μονο ικανοτητα, στην πραγματικοτητα ομως ειναι καθαρος τζογος:

Ειναι σχεδιασμενο ετσι, ωστε ο κοσμος να τηλεφωνει οσο το δυνατον περισσοτερες φορες.
Καθε φορα που δεν εισαι ο πιο γρηγορος, σε παροτρυνει ο τηλεφωνητης να ξαναπροσπαθησεις.
Αλλα και καθε φορα που θα βγεις ο πιο γρηγορος, παλι σε παροτρυνουν να ξανατηλεφωνησεις,μηπως καποιος αλλος σου παρει την πρωτια.

Οι οροι ομως της Audiotex γραφουν: η προτροπη σε επαναλληπτικη συμμετοχη ειναι ανεπιτρεπτη.

Επισης ανα διαστηματα δεν βγαζουν παικτη στον αερα, χρησιμοποιωντας διαφορες προφασεις.(δεν απαντουσε,μιλουσε κ.λ.π)

Συμφωνα ομως με τους ορους του παιχνιδιου, ειναι υποχρεωμενοι να προχωρησουν στον 1ο επιλαχοντα.

Και τωρα θα αναφερω την δικη μου εξωφρενικη εμπειρια: Στις 19/10/2013 τηλεφωνησα 20" πριν ληξει ο χρονος και ημουν η πιο γρηγορη.Τοτε ξαφνικα, περιμενοντας σιγουρα να με καλεσουν, ακουω την παρουσιαστρια να λεει: Σημερα δεν θα βγαλουμε νικητη, γιατι δεν βρεθηκε!!! Προφανως δεν συγκεντρωθηκαν οι συμμετοχες που περιμεναν και δεν ειχαν το επιθυμητο κερδος.Τηλεφωνησα για να διαμαρτυρηθω.Μου απαντησαν, οτι αλλος ηταν πιο γρηγορος και δεν σηκωσε το τηλεφωνο του!(αν ειναι δυνατον).Τους ειπα οτι ηταν υποχρεωμενοι να προχωρησουν στον επιλαχοντα.Μου απαντησαν οτι δεν υπηρχε χρονος!



Το Ραδιοτηλεοπτικο εχει ηθικο χρεος να προφυλαξει ολους τους τηλεθεατες απο το συγκεκριμενο παιχνιδι και γενικοτερα απο την διαδικασια του πιο γρηγορου νικητη.Προκειται για καλυμμενο ατελειωτο τζογο!!!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου