Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 24, 2014

Kαταγγελία: “Απροσπέλαστες οι παραλίες της Βελάς”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
sagasgasgasgΟ κ.Παναγιώτης Ηλ.Χολής καταγγέλλει πως ουσιαστικά είναι αδύνατη η πρόσβαση με όχημα στις παραλίες της Βελάς στην περιοχή Αστακού. Συγκεκριμένα αναφέρει η καταγγελία
του:Απαγορευτικό εισόδου έβαλε στις παραλίες τις ΒΕΛΑΣ η Δημοτική Αρχή.
Οι χωμάτινοι, εδώ και δεκαετίες, κάθετοι δρόμοι ,τις επαρχιακής οδού Αστακού- Μύτικα ,που οδηγούν στις πανέμορφες παραλίες τις ευρύτερης περιοχής της Βελάς, διαλύθηκαν από τα νερά του χειμώνα και σε ορισμένα σημεία έχουν δημιουργηθεί ολόκληρα αυλάκια.
Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη την διέλευση Ι.Χ αυτοκινήτων και φυσικά την αποτροπή εκατοντάδων επισκεπτών ντόπιων και ξένων να επισκεφτούν τις παραλίες.
Η Δημοτική Αρχή ως υπεύθυνη να επισκευάσει τους δρόμους, δεν υπάρχει .Κλαίει ακόμα για την αποτυχία της να επανεκλεγεί και αποφάσισε να τιμωρήσει τους Δημότες της για την επιλογή τους. Πρώτα μας γέμισε με σκουπίδια και τώρα διώχνει και τους ντόπιους και ξένους παραθεριστές από την περιοχή μας.
Το Ξηρόμερο πραγματικά αλλάζει ,αλλά προς το χειρότερο.
Αύριο κιόλας θα πρέπει να στείλει τα μηχανήματα να επισκευάσουν τους δρόμους, ώστε να αποκατασταθεί η πρόσβαση με Ι.Χ αυτοκίνητο και να επανέλθουν οι παραθεριστές στις κατά τα άλλα όμορφες παραλίες της Βελάς.
Αν δεν το πράξει το λόγο θα έχουν οι ανώτερες υπηρεσίας του κράτους και γιατί όχι και ο εισαγγελέας.
Υ.Γ 1.Μήπως οι λαλίστατοι νεοεκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής έχουν κάτι να πουν, η είπαν κάτι και για τα σκουπίδια και δεν έπεσε στην αντίληψη μου;
Υ.Γ.2 Στις παραλίες της Βελάς δεν παραθερίζουν πάμπλουτοι συνάνθρωποι μας, ούτω ιδιοκτήτες σκαφών. φτωχοί και μεροκαματιάρηδες συμπολίτες μας παραθερίζουν ,δηλ. εμείς, μόνιμοι κάτοικοι και ετεροδημότες. Αυτούς τιμωρείται κύριοι και κυρίες της ανίκανης ,απερχόμενης, Δημοτικής Αρχης.



Παναγιώτης Ηλ.Χολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου