Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 28, 2014

Ένας λωτός «ανθίζει» στην Κίνα!



Το Lotus Building and People’s Park (σ.σ. «Κτήριο-λωτός και Πάρκο του Λαού») προετοιμάζεται για να ανθίσει στην πόλη Wujin τη Κίνας σε μια έκταση 8 στρεμμάτων. Πρόκειται στην ουσία για ένα εντυπωσιακό τριπλό κτήριο που θα κατασκευαστεί πάνω σε μία τεχνητή λίμνη και θα «ανθίζει» σε τρία στάδια, μιμούμενο την ανθοφορία του λωτού.



Η αρχιτεκτονική εταιρεία που εδρεύει στη Μελβούρνη μπορεί να υπερηφανεύεται για το αποτέλεσμα καθώς το εξωτερικό του κτηρίου εμπνέεται από τα χρώματα και το σχέδιο του λωτού, με τα πέταλά του να υψώνονται έξω από την τεχνητή λίμνη που το περιβάλλει. «Ο λωτός θα προσφέρει ό,τι επιθυμεί κάποιος να βρει σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο αλλά και πάρκο. Καταστήματα, εστιατόρια, διαμερίσματα, γραφεία, χώροι αναψυχής και διασκέδασης, κινηματογράφοι και πολλά ακόμα. Ένας μικρός παράδεισος που θα ανθίζει στο κέντρο της πόλης…», αναφέρουν οι δημιουργοί του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου