Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 28, 2014

Και αφού η είδηση για την "κόρη Καψή" πουλάει, τοποθετήθηκε και η Τζούλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εμ τι; Θα ΄χανε την ευκαιρία; Σου λέει "χαμός γίνεται με την είδηση της σύλληψης της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή για κατοχή ναρκωτικών -εμπορία γιοκ, αφέθηκε ελεύθερη- να μην πω κι εγώ τη μακακία μου να... ασχοληθούν λίγο τα μμε, που με ξέχασαν; Έτσι, η ... Τζούλια Παπαδημητρίου -αυτή του Βοσκόπουλου ντε- τουιτάρισε το βαρυσήμαντον:

"πόσοι από αυτούς που εξοργισμένοι αφορίζουν την εικοσάχρονη δεν έκαναν ουρά για λίγη προβολή απ΄τον πατέρα της;"


Λοιπόν καλό μου κορίτσι -που λέει ο λόγος- Τζούλια:


1) κανένας δεν "αφορίζει εξοργισμένα" την νεαρή. Τους δικαστές που την άφησαν ελεύθερη αφορίζει ο κόσμος, γιατί πιστέυει ότι αν ήταν άλλη στη θέση της θα την είχαν μπουζουριάσει στην ψειρού. Γκέγκε; Το κοριτσάκι το συμπονάμε όλοι, έμπλεξε με την αρρώστεια των ναρκωτικών, ευχόμαστε όλοι να γιατρευτεί και να βρει τον εαυτό της.


2) ο πατέρας της δεν μπορούσε να εξασφαλίσει προβολή για κανέναν. Δεν ήταν καναλάρχης, απλός κονφερασιέ, διεκπεραιωτής συμφερόντων του καναλιού των εργολάβων είναι ο άνθρωπος, δεν κάνει αυτός την επιλογή καλεσμένων ή το αβαντάρισμα ή το θάψιμο κάποιου. Ο μεγαλομέτοχος λέει στο διευθυντή ειδήσεων "στηρίζουμε Μπουτάρη" (π.χ.) ή "ξεσκίζουμε Καμμένο" (π.χ.) , ο διευθυντής το μεταφέρει στα "εργαλεία" όπως ο Καψής ή η Τρέμη κι αυτοί διεκπεραιώνουν το αίτημα του αφεντικού. Γκέγκε; Άμα κάποιος θέλει να εξασφαλίσει προβολή λοιπόν, τον Μπόμπολα γλείφει, όχι τον Καψή!



taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου