Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 21, 2014

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΙΑΤΣΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ- ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ




…….και σταματήσαμε στην Αμφιλοχία να ξεκουραστούμε και να τσιμπήσουμε κάτι.....





Μπήκαμε στο πρώτο μαγαζί που είδαμε στην..πλατεία να φάμε κάνα σουβλάκι σκεπτόμενοι… εντάξει τώρα, άλλο ένα μαγαζί πάνω στον εθνικό δρόμο για πρόχειρο φαγητό. Μπαίνοντας μέσα η πρώτη εντύπωση που σχηματίσαμε είναι ..μικρό μαγαζάκι στενό , με δυο σειρές τραπεζοκαθισματα αλλά πολύ μα πολύ καθαρό….. Ωραία ας καθίσουμε να φάμε κάτι. Το μενού προβλεπόμενο..σουβλάκι …γύρος μπριζόλα σαλάτα κλπ. Ε δεν περιμέναμε και κάτι παραπάνω στο μενού. Εν το μεταξύ περάν των τραπεζοκαθισματων που ήταν σχεδόν γεμάτο εντύπωση μας έκανε ο κόσμος που πηγαινοέρχονταν και έπαιρναν σουβλάκια κλπ. στο χέρι συνεχώς, και το delivery να πηγαινοερχετε. Έρχεται ένας Κύριος ευγενέστατος παίρνει την παραγγελία και άρχισαν να έρχονται τα πιάτα που παραγγέιλλαμε και αρχίζουν οι εκπλήξεις ,,σαλάτα χωριάτικη αξιοπρεπέστατη και με πολύ καλό λάδι, φέτα ντόπια υπέροχη, σουβλάκια με πίτα και χωρίς φανταστικά χωρίς λάδια και σωστά ψημένα αλλά η αποθέωση ήταν η χοιρινή μπριζόλα του η οποία ήταν πέραν του συνηθισμένου μεγέθους και έδειχνε σωστά ψημένη, όταν την δοκιμάσαμε δε ήταν η χαρά της γεύσης και της τρυφερότητας τόσο καλό κρέας και τόσο σωστά ψημένο, είχαμε χρόνια να φάμε..ίσως και να μην έχουμε φάει ποτέ ….



Πραγματικά το απολαύαμε κάνοντας βέβαια τα συνηθισμένα μας σχόλια..πόσο θα πληρώσουμε κλπ. ….



Και ήρθε και ο λογαριασμός η (αλλιώς λυπητερή). Ε μόνο λυπητερή δεν ήταν, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας τιμές ..προπολεμικές, σουβλάκια 1,20 -1 ,μπριζόλα …….4,5 .



Έτσι λύθηκε και η απορία μας γιατί τόσος κόσμος..μα με τέτοια ποιότητα και τέτοιες τιμές ειδικά στην εποχή που ζούμε…



Να λοιπόν και ένας σωστός επαγγελματίας που δεν κοιτάζει να τα αρπάξει σε μια σεζόν όπως οι περισσότεροι αλλά βάζει υποθήκη και για το μέλλον στο οποίο θα αντέξουν αυτοί που δεν σε κοροϊδεύουν και δεν σε πιάνουν… κότσο !!!!



Όπως έμαθα έχει και άλλα δυο μαγαζιά στην Μπούκα Αμφιλοχίας καλοκαιρινά, το ένα ψαροταβέρνα και το άλλο καφετέρια με πισίνα που είναι καταπληκτικά η προσωπική του παρουσία και η συμμετοχή του κάνουν τα μαγαζιά του το κάτι άλλο.



Όχι μόνο θα ξαναπάμε αλλά σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι να με…##@@##







ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου