Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 29, 2014

Γυναίκα είχε ξεχάσει μέσα στον κόλπο της, ερωτικό αξεσουάρ, για 10 χρόνια

Μια 38χρονη γυναίκα από τη νότια Σκωτία πήγε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους χαμηλά και ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει επί 10 χρόνια μέσα στον κόλπο της ερωτικό αξεσουάρ


Η 38χρονη γυναίκα (οι φήμες λένε πως πρόκειται για μια εξαιρετικής ομορφιάς γυναίκα, με πλούσιο στήθος, υπέροχο κορμί και αγγελικό πρόσωπο) από τη νότια Σκωτία πήγε στο νοσοκομείο σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Παρουσίαζε σημάδια αδυναμίας, ληθάργου, έτρεμε και πονούσε χαμηλά.


Οι γιατροί την εξέτασαν και παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κύστη της. Εκεί είδαν σφηνωμένο ένα αντικείμενο 11 εκατοστών. Με καλύτερη παρατήρηση κατάλαβαν πως επρόκειτο για έναν μικρό δονητή. Της είπαν ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο αλλά θα μπορούσε να κινδυνέψει εάν το άφηνε λίγο καιρό ακόμη μέσα της.
 
Όταν την ρώτησαν πόσο καιρό τον έχει μέσα της εκείνη στην αρχή είπε ότι κάνουν λάθος αλλά αργότερα παραδέχτηκε πως πριν 10 χρόνια ύστερα από ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο σεξ και αλκοόλ, ξέχασε το ερωτικό παιχνίδι στον κόλπο της βαθιά.
Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου με την συγκατάθεση της της έκαναν κάποια ψυχολογικά τεστ για να δουν κατά πόσο είναι σοβαρά αυτά που τους λέει και τελικά αποδείχτηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ισορροπημένη ψυχικά γυναίκα δίχως κατάθλιψη ή ψύχωση.
Το παιχνίδι όμως έπρεπε να αφαιρεθεί αφού άρχισε να δημιουργεί συρρίγιο, έκλεινε τη ροή των ούρων και μπλόκαρε την ουροδόχο κύστη. Η επιτυχημένη επέμβαση έγινε στο Aberdeen Royal Infirmary. Αμέσως μετά οι γιατροί κοινοποίησαν στην ιατρική επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine, το περιστατικό, μαζί με τις φωτογραφίες αφού ήταν η πρώτη φορά που έμεινε δονητής μέσα σε γυναικείο κόλπο για 10 ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου